3D Printen: Adhesive Spray van 3DLAC

Ik heb een tijdje halstarrig vastgehouden aan printen zonder sprays, maar als de tijd niet hebt om te blijven trial en error gewijs instellingen uit te testen dan is een adhesive spray een godsgeschenk.

๐Ÿ”’ Onberispelijke Hechting, Elke Keer Weer
Geen zorgen meer over loskomende prints halverwege het proces. Met slechts een enkele spray bent u gegarandeerd van een sterke en stabiele hechting van uw object aan het printbed. Zeg maar dag tegen de frustratie van mislukte prints!

๐ŸŒก๏ธ Bestand tegen Hoge Temperaturen
Onze spray is geformuleerd om te presteren onder extreme hitteomstandigheden, wat betekent dat u kunt printen zonder de integriteit van de hechting te verliezen, zelfs niet bij hoge bedtemperaturen.

๐Ÿƒ Milieuvriendelijk en Veilig
We hebben een veilige, niet-toxische en milieuvriendelijke formule ontwikkeld die gemakkelijk kan worden schoongemaakt en geen nadelige effecten heeft op uw printer of de omgeving.

๐Ÿ”„ Gemakkelijke Verwijdering van Objecten
Bang om het printbed te beschadigen bij het verwijderen van uw object? Onze spray zorgt voor een naadloze verwijdering zonder krassen of beschadigingen aan het bed of het object zelf.

๐Ÿ“ฆ Universele Compatibiliteit
Of u nu met PLA, ABS, PETG of enig ander materiaal werkt, onze adhesive spray is compatibel met een breed scala aan filamenten en printerbeddenโ€”glas, aluminium, en nog veel meer!

๐Ÿ•’ Tijd- en Kostenbesparing
Geen behoefte aan dure tapes, lijmsoorten, of harenspays die slechts half werken. Een kleine hoeveelheid van onze spray gaat een lange weg, wat u op lange termijn tijd en geld bespaart.

Bestel het meteen op Amazon: 3D lac spray

Similar Posts