Mijn missie

Terug naar de essentie

Focus op Wat Werkt

Meerwaarde Creëren

Respectvol en duurzaam

Met een kwarteeuw ervaring in diverse rollen binnen grote teams en bedrijven, ben ik klaar om met een no-nonsense en pragmatische benadering KMO’s te helpen focussen op wat echt werkt, om zo sneller, klantgerichter en duurzamer meerwaarde te creëren.

Terug naar de Essentie


De essentie van de nieuwe aanpak is eenvoud: terugkeren naar de basis, en focussen op wat echt werkt. Ik begrijp dat KMO’s uniek zijn, met hun eigen uitdagingen en kansen. Daarom een ‘no-nonsense’ benadering: pragmatisch, rechttoe rechtaan, en altijd met het oog op het creëren van meerwaarde.

Focus op Wat Werkt


Mijn jaren bij grote organisaties hebben me waardevolle lessen geleerd over wat werkt – en wat niet – in het domein van softwareontwikkeling, communicatie, analyse en testen. We hebben gezien hoe agile werken, wanneer correct toegepast, teams kan transformeren in efficiëntere, klantgerichtere eenheden die sneller waarde leveren. Maar we hebben ook geleerd dat niet elke methodiek, tool of framework geschikt is voor elke context. Dit betekent dat ik een selectie van best practices wil inzetten waar nodig. Geen overbodige complexiteit of bureaucratie, maar heldere, effectieve strategieën die leiden tot snellere, slimmere en meer klantgerichte resultaten op maat van jouw unieke situatie.

Meerwaarde Creëren


Mijn passie ligt in het helpen van bedrijven om hun volledige potentieel te bereiken door samen te werken aan de ontwikkeling van producten en diensten die niet alleen voldoen aan de behoeften van de klant maar deze ook overtreffen. Het doel? Snellere time-to-market, hogere kwaliteit, en een sterkere focus op de klantwaarde.

Respectvol en duurzaam